Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol4/9k/6qogph1soqyv6p0/skargardenscafevrango.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 3081
Om oss - Skärgårdens Café

Om Skärgårdens Café & Restaurang

Vi är ett litet familjeföretag, vars ambition är att skapa en varm och välkomnande plats i skärgården. Vi tycker om att omge oss med människor och mat vi känner lite extra för, och vill att våra gäster ska lämna oss med en önskan om att snart komma tillbaka till både oss och vackra Vrångö.

En levande skärgård…

Sedan sommaren 2013 har vi drivit Skärgårdens café & restaurang. Under den tiden har vi jobbat för att vara ett självklart stopp på din resa längs västkusten och i Göteborgs södra skärgård. Vare sig om du stannar några timmar, en dag, några nätter eller bor här året runt så vill vi vara tillgängliga för dig! Vi vill vara ditt val när du vill ha något svalt att dricka, när barnen skriker efter glass, när du vill hänga med din bästa vän eller när du bara vill vara för dig själv en stund. Då finns vi här!  

…OCH Hållbar turism

Vi har denna våren 2020 fått möjligheten att delta i Västsvenska turistrådets onlineutbildning för besöksnäringen i Västsverige. Via den har vi fått lära oss mer om hållbar besöksnäring och deras initiativ Hållbarhetsklivet.Detta är någonting vi vill jobba mer med! Några saker vi redan nu gör är:

  • Vi minskar användningen av plast och engångsmaterial.
  • Vi gör plats i personalens schema för att hålla rent i vårt närområde. 
  • Vi strävar efter att ge unga i vårt närområde deras första sommarjobb.
  • Vi har valt SIA glass som leverantör bl.a. på grund av deras arbete med svenska råvaror. Läs gärna mer om deras arbete med hållbarhet här.
  • Vi samarbetar med andra aktörer inom besöksnäringen i vår skärgård och för tillsammans med dom en dialog med Göteborgs stad, vad avser t.ex. tillgänglighet till sopkärl och  toaletter för skärgårdens besökare.

JOBBA HOS OSS?

Vi tror på det personliga mötet och bryr oss inte om ifall du har erfarenhet av branschen innan. Vi anser att om du är utåtriktad, engagerad, positiv, nyfiken, trygg och vänlig så har du goda förutsättningar att platsa i vårt goa gäng! VI vill alltid ha gästen i fokus och uppmuntrar varandra att göra att bra jobb i alla lägen. 

Välkommen att kontakta oss för att veta mer om hur det är att jobba hos oss, se om det finns lediga tjänster eller för att skicka in din ansökan!

Tel +46 (0)76-397 50 11
E-post info@skargardenscafevrango.se