Om Skärgårdens Café & Restaurang

Vi som äger Skärgårdens Café är två småbarnsfamiljer, bosatta året runt på Vrångö. Ena familjen består av mamma Jennie, pappa Andreas och barnen Emmy och Knut, i den andra familjen hittar du mamma Madeleine, pappa Alfred och barnen John, Alma och Molly. Det är vi mammor i båda familjerna som driver verksamheten och som ni säkrast träffar på när ni besöker oss. Med en bakgrund inom sjöfart, barnomsorg, rörläggeri och fiskhandel var det kanske inte en självklarhet att det var vi som skulle dra detta projekt i hamn, men…..

…..så började det

När det var dags för ny upphandling av arrendet för marken i Mittvik, såg vi som åretruntboende småbarnsfamiljer vår chans att dels vara med och lyfta området där tusentals turister landstiger varje dag under sommaren men även skapa en service och en mötesplats för oss drygt 380 människor som bor här under hela året. Efter många samtal och möten med kommunala instanser och enorm uppbackning av andra Vrångöbor så togs det första spadtaget i januari 2013. Sjätte juli samma år hade vi en hejdundrande invigning av Skärgårdens Café i samarbete med Vrångö Transport och sedan dess har mycket hänt. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra verksamheten och lär oss hela tiden nya saker vilket vi tycker är fantastiskt roligt!

JOBBA HOS OSS?

Välkommen att kontakta oss för att veta mer om hur det är att jobba hos oss, se om det finns lediga jobb eller för att skicka in din ansökan!

Tel +46 (0)76-397 50 11
E-post info@skargardenscafevrango.se