Maten på Skärgårdens Café

Välkommen att njuta av hemlagade måltider och läckra bakverk på Skärgårdens Café, nära skärgårdsbåtarnas brygga på Vrångö i Göteborgs södra skärgård. Här lagar vi mat med hjärtat och vi lagar det vi har lust att laga.

Vi är en dagsöppen restaurang – det innebär att vi inte har öppet så länge på eftermiddagarna under vår och höst. Under högsommaren(v. 28-32) har vi öppet på vardagar till klockan 18.00 och helgerna till 20:00. Ibland får vi för oss att anordna Musikkvällar eller Quizkvällar, de hittar ni i så fall i vår kalander.

Vi lagar och bakar allt vi säljer själva och efter sex år så har vi provat lite olika koncept av menyer. Vi har kommit fram till att det som passar vår verksamhet bäst är att ha en veckomeny. På den finns en fiskrätt, en kött/kycklingrätt, en vegetariskrätt, våra omtyckta pannkakor, diverse smörgåsar och smarriga bakverk. Ibland får vi frågan om veganskarätter, det är inget vi har stående på menyn men har man tid att vänta en stund eller hör av sig innan så kan vi ordna det också.

I och med att vi byter meny varje vecka så har vi valt att inte lägga ut menyn här på vår hemsida utan hänvisar till Facebook, Instagram eller att ni helt enkelt slår oss en pling!

Fråga gärna personalen om alternativ vid allergier eller specialkost. Vi försöker alltid att hjälpa efter bästa förmåga.

Varmt välkomna önskar Jennie & Madeleine