Meny

Välkommen att njuta av hemlagade måltider och läckra bakverk på Skärgårdens Café, nära skärgårdsbåtarnas brygga på Vrångö i Göteborgs södra skärgård. Här lagar vi mat med hjärtat och vi lagar det vi har lust att laga. Därför kan vår meny på lågsäsong vara allt ifrån småländska kroppkakor, till torsk med äggsås och då kommer torsken naturligtvis från Andreas Fisk & Rök.

Hösten på Skärgårdens Café – Vrångö

Vi är en dagsöppen restaurang – det innebär att vi just nu har öppet sju dagar i veckan mellan klockan 10-17. Ibland får vi för oss att anordna Musikkvällar eller Quizkvällar, de hittar ni i så fall i vår kalander.

Vi lagar och bakar allt vi säljer själva och nu när hösten smyger sig på plockar vi upp ”Veckan Fisk” på vår meny. Från och med veckan 34 kommer den att stå överst på vår meny tillsammans med ”Kockens val”, ”Veckans Soppa”, Varma smörgåsar, Caféts klassiska räksmörgås och våra fantastiskt goda pannkakor. Utav detta kommer det alltid att finnas något vegetarisk alternativ.

Vecka 34: Stekt laxfjäril med rostad potatis
Vecka 35: Ångad vitfisk med äggsås och kokt potatis
Vecka 36: Fylld laxfilé med Västerbotten ost och räkor

Fråga gärna personalen om alternativ vid allergier eller specialkost. Vi försöker alltid att hjälpa efter bästa förmåga.

Varmt välkomna önskar Jennie & Madeleine