Glasshörnan på Skärgårdens Café

Under sommarsäsongen har vi på Skärgårdens Café & Restaurang en alldeles egen glasshörna, där vi serverar svalkande glassar och glassdrinkar med samma kärlek som vi lagar mat och skapar läckra bakverk.

I glasshörnan säljer vi SIAglass, gjord av färsk grädde från tre svenska gårdar. SIAglass är den enda rikstäckade leverantören som gör all glass i Sverige och från 1 januari 2020 är dessutom hela sortimentet palmoljefritt. Från SIAglass säljer vi både kulglass, mjukglass och styckglass. I glasshörnan kan ni även köpa vattenflaskor, festis, bullar och kaffe. 

Vi öppnar vanligtvis upp glasshörnan för säsongen under påskhelgen, därefter är det lite beroende på väder men ni kan givetvis köpa glass varje dag ändå via restaurangen. Från 1 juni är glasshörnan öppen sju dagar i veckan.

Förbeställ din glasspåse!

Är Ni ett större sällskap som en skolklass eller förening så finns möjligheten att förbeställa glass hos oss. Ringer ni oss någon dag innan ert besök så skickar vi över en bild på vår styckglasskarta som ni kan välja från och meddela oss vad ni önskar. När ni kommer till oss har vi en färdigpackad påse till er klar att hämta ut när ni önskar. 

Varmt välkomna! 

_66A0486